Opinie o produktach z Lidla

Artykuły spożywcze - opinie o produktach z Lidla

Ser Bałkański.
Pilos - ser typu Bałkańskiego. Pilos to marka Lidla, zwykle produkty pod tą markę robią znane firmy mleczarskie i są to naprawdę dobre produkty a przy tym tańsze ni Pilos - ser typu Bałkańskiego. Pilos to marka Lidla, zwykle produkty pod tą markę ...

Zobacz równieź

  • Artykuły spożywcze - opinie o produktach z Lidla
  • Opinie o przewodach rozruchowych z Lidla (do samochodu)
  • Narzędzia pneumatyczne z Lidla
  • Botki jak śniegowce i moda damska
  • Opinie o różnych produktach z Lidla
  • Kask, buty rowerowe SPD, akcesoria na rower Lidl
  • Baleriny i trampki z Lidla


  • Forum: komentarze i opinie

    • mz1001 2011.04.14 20:00:27
      Ten ser jest pyszny ze słodkimi pomidorami i sosem jogurtowo-czosnkowym, a za chwilkę idę robić z niego zapiekankę. Polecam
    • drS 2011.07.24 08:10:00
      Nabiał z Lidla ogólnie jest dobry, pod każdą postacią - jogurty, sery białe, serki, maślanki itd.
    • ggetyni2525slow 2012.05.03 14:20:14
      Bardzo polecam lody w pudełkach litrowych ze sklepów Lidl. Są w bardzo niskiej cenie (za tę sumę nie dałoby kupić się nawet 3 gałek loda w cukierni). Szczególnie pyszne są bakaliowe, wiśniowe, truskawkowe.
    • Mariola 2012.05.13 11:03:44
      Kupuję zawsze w Lidlu lody w pudełku czekoladowe,są na prawdę pyszne i niedrogie ok.4.5zł w promocji.
    • Mariola 2012.05.13 11:05:25
      Ser Bałkański idealny do sałatki greckiej,nie jest taki słony jak inne sery feta.
    • andrzej 2012.06.24 15:27:20
      Ludzie... ten ser to taka podrobka sera szopskiego, smaczna i bardzo udana. Robi sie z tego salatke szopska, a nie salatke grecka. Trzeba sie ruszyc poza swoja miescine, a bedziecie wiedzieli wiecej. Lidl zmniejszyl gramature tego sera nie tak dawno, utrzymujac cene. Ot takie male oszustwo
    • lana 2012.06.26 19:27:50
      coś wspaniałego-palce lizać
    • Gosia 2012.10.16 20:05:36
      Już od dawna kupuję ser Bałkański Pilos z lidla, o wiele bardziej smakuje mi od fety, jest delikatniejszy i mniej słony, idealny do sałatek:)
    • daniel 2013.05.16 10:27:29
      według mnie i mojej żony ten ser to rewelacja,jest sto razy smaczniejszy favity z mlekowity

    Nick:

    Treść:

    Przegladaj

     Gazetki  Marki