Opinie o produktach z Lidla

Artykuły spożywcze - opinie o produktach z Lidla

Lidl pieczywo.
Pieczywo z Lidla - Lidl modernizuje sklepy i po remoncie pojawia si─Ö cz─Östo piec do pieczywa wtedy mo┼╝na kupi─ç ┼Ťwie┼╝e pieczywo. ┼Üwietny pomys┼é, bo np Chleb Drwalski jest rewelacyjny i specjalnie je┼║dzimy po ten chlebek. Dobre s─ů te┼╝ ciabaty, croissanty. Bu┼éki z pestkami dyni i bagietki. ┼Üwietne pieczywo, pe┼éne i ci─Ö┼╝kie a nie wydmuszki. P─ůczki w cenie oko┼éo z┼éot├│wki. Pieczywo jest mocnym punktem Lidla. Polecam! Pieczywo z Lidla - Lidl modernizuje sklepy i po remoncie pojawia si─Ö cz─Östo piec ...

Zobacz rˇwnie╝

  • Artyku┼éy spo┼╝ywcze - opinie o produktach z Lidla
  • Opinie o przewodach rozruchowych z Lidla (do samochodu)
  • Narz─Ödzia pneumatyczne z Lidla
  • Botki jak ┼Ťniegowce i moda damska
  • Opinie o r├│┼╝nych produktach z Lidla
  • Kask, buty rowerowe SPD, akcesoria na rower Lidl
  • Baleriny i trampki z Lidla


  • Forum: komentarze i opinie

    • Kabotyn 2011.07.31 11:36:16
      Prawda! To pieczywo jest mocnym punktem lidla! Polecam!
    • Henio 2011.09.02 15:16:07
      Na ┼Ül─ůsku jest te┼╝ chleb z piekarni w Rybniku - Boguszowicach. Je┼Ťli tylko jest w Lidlu to w┼éa┼Ťnie taki chleb kupuj─Ö.
    • Lidloman 2011.09.11 11:28:40
      Dla szukajacych dobrego pieczywa, to w zabrzanskiej Biedronce k. Multikina (wiem, wiem konkurencja)jest bardzo dobry wybor produktow z piekarni Czerwionka-Leszczyny. Nie wiem czy jest dostepny w Lidlu.. a odnosnie chleba z Boguszowic - to moge potwierdzic ze rowniez jest bardzo smaczne. Na pewno jest w Lidlu w Piekarach Slaskich.
    • walec78 2011.10.08 10:43:22
      Prawie codziennie po pracy zagl─ůdam do lidla tylko po pieczywko - chlebu┼Ť drwalski i bu┼éeczki z pestkami. Nasze polskie piekarnie zesz┼éy ju┼╝ dawno na psy. Bu┼éki s─ů puste w ┼Ťrodku, chleb na drugi dzie┼ä sypie si─Ö pod no┼╝em. W sumie rozumiem, koszty trzeba obni┼╝a─ç do wymaga┼ä kupuj─ůcych - cena za jako┼Ť─ç, mniej m─ůki, mniej dro┼╝d┼╝y i nadal chleb utrzymuje przyzwoit─ů cen─Ö, a ┼╝e je┼Ť─ç tego si─Ö nie da...
    • swir 2011.10.24 22:41:15
      a czy ktos wie jaki ma skład ten chleb drwalski ? bo smakuje super ale co w nim jest ?
    • 2012.05.02 20:46:57
      pyszne rogaliki maj─ů
    • 2012.05.02 20:49:13
      Rogaliki s─ů du┼╝e i tanie-55gr.,bu┼éki te┼╝ ┼Ťwietne ale najlepszy to chleb s┼éonecznikowy(zawsze trafiam na ciep┼éy
    • Gosia 2012.05.06 15:20:54
      Ja zawsze rano id─Ö po chrupi─ůcy chlebek i bu┼éki, kt├│re kosztuj─ů 29gr i s─ů pyszne
    • Mariola 2012.05.13 10:58:16
      Kupuję zawsze w Lidl chleb słonecznikowy,jest naprawdę pyszny.
    • marooned 2012.10.01 12:41:22
      Ciekawe dlaczego przy półkach nie ma podanego składu tego wspaniałego pieczywa?
    • Wanda 2012.11.27 12:24:45
      Niestety od d┼éu┼╝szego czasu bu┼éki fitnes s─ů wydmuszkami i niewiele w nich prawdziwego pieczywa. W zwi─ůzku z powy┼╝szym sk┼éadam reklamacj─Ö i czekam na zmian─Ö produktu.
    • mimi 2013.01.30 17:30:00
      Jem tylko jak jestem zdesperowana. Na co dzien przeraza mnie brak skladu !!!
    • Miecio 2013.01.30 17:45:08
      A w zwyklej piekani nie przeraza cie brak składu?
    • jasiek 2013.03.27 16:50:41
      Gdy jest ┼Ťwie┼╝e, jest OK. Jednak bu┼éki na drugi dzie┼ä twarde, a chleby te┼╝ d┼éugo nie wytrzymuj─ů. Kupujemy raczej na ┼Ťniadanie ni┼╝ na kolacj─Ö.
    • fk87 2013.06.03 10:19:17
      wielka szkoda, ┼╝e nie ma tego asortymentu, tej oferty w ka┼╝dym lidlu :( mo┼╝e czas to zmieni─ç... ; ))
    • Goga 2013.10.28 09:40:13
      U nas niedawno pojawi┼é si─Ö w Lidlu piec do pieczywa, super pomys┼é, pieczywo ┼Ťwie┼╝e i chrupi─ůce, du┼╝y wyb├│r bu┼éeczek z r├│┼╝nymi ziarnami i chlebk├│w, codziennie rano na ┼Ťiadanko ┼Ťwie┼╝e pieczywko :)
    • Elabela21 2014.03.14 21:25:36
      To pieczywo jest koszmarne ! Nie wiem co jest w tych bu┼ékach , ale je┼╝eli po jednym dniu s─ů ca┼ékiem twarde , to co jest nie tak. Normalne, dobre pieczywo trzyma co najmniej kilka dni. A jak si─Ö samemu upiecze to i prawie dwa tygodnie mo┼╝na je┼Ť─ç.
    • Piotrek 2014.09.10 16:44:02
      To ┼Ťciema! Bu┼éki sprzedawae w Lidlu s─ů zamra┼╝ane ciek┼éym azotem i trzymane kilka miesi─Öcy zanim trafi─ů na p├│┼éki.
    • Aga 2015.05.28 20:07:46
      Pieczywo mo┼╝e jest dobre ale na pewno nie ┼Ťwie┼╝e. S─ů to zamro┼╝one masy kt├│re lidl p├│┼║niej wypieka
    • Miecio 2015.05.29 08:11:26
      Aga a my┼Ťlisz ┼╝e jak robi─ů piekarnie typu Piekarnia Szwajcarska? Wypiekaj─ů dok┼éadnie tak samo. Taka jest teraz technologia. Ma┼ée piekarnie tak nie robi─ů ale korporacyjne tylko tak - ca┼éo┼Ť─ç ciasta robi si─Ö w centrali a w piekarni wypiekaj─ů jak na stacji paliw. Zreszt─ů co to zmienia skoro pieczywo w Lidlu jest ok

    Nick:

    TreŠ:

    Przegladaj

     Gazetki  Marki