Opinie o produktach z Lidla

Narz─Ödzia Powerfix, Parkside i Florabest - do warszatu i ogrodowe - opinie

Myjka ci┼Ťnieniowa PHD 150 A1.
Narz─Ödzia Parkside s─ů najcz─Ö┼Ťciej dostatecznej jako┼Ťci, a ich cena jest odpowiednia do jako┼Ťci. Podobne produkty s─ů dost─Öpne na rynku w podobnych cenach (cho─ç s─ů pod innymi markami). Tutaj myjka ci┼Ťnieniowa PHD 150 A1 Narz─Ödzia Parkside s─ů najcz─Ö┼Ťciej dostatecznej jako┼Ťci, a ich cena jest odpowiednia ...

Zobacz rˇwnie╝

  • Narz─Ödzia Powerfix, Parkside i Florabest - do warszatu i ogrodowe - opinie
  • Opinie o przewodach rozruchowych z Lidla (do samochodu)
  • Narz─Ödzia pneumatyczne z Lidla
  • Botki jak ┼Ťniegowce i moda damska
  • Opinie o r├│┼╝nych produktach z Lidla
  • Kask, buty rowerowe SPD, akcesoria na rower Lidl
  • Baleriny i trampki z Lidla


  • Forum: komentarze i opinie

    • kuba 2011.06.05 22:13:11
      ciekawe kiedy bd dostepna
    • Domelo 2012.10.19 22:08:07
      Posiadam t─ů myjk─Ö z 3 r─Öki, kupi┼éem j─ů jako powystawow─ů na Allegro. Nawali┼éa po 6mc u┼╝ytkowania (mo┼╝e by┼é─ů u┼╝ywania, albo po serwisowa). Zmieli┼éo na wi├│ry ┼éo┼╝ysko. Rozebra┼éem ten sprz─Öt i by┼éem mile zaskoczony jako┼Ťci─ů pompy, silnika i og├│lnie ca┼éokszta┼étem (pomimo defektu).Dzi─Öki bezpiecznikowi uratowa┼é si─Ö silnik, kt├│ry nagle stan─ů┼é przez zablokowane ┼éo┼╝ysko.Wymiana ┼éo┼╝yska 20z┼é, smarowanie i myjka daje lepsze ci┼Ťnienie ni┼╝ jak j─ů kupi┼éem. Ale nie o tym mia┼éo by─ç. Jako┼Ťciowo mo┼╝na por├│wna─ç do myjek Karcher w cenie 600-700z┼é. Ci┼Ťnienie podobne, dost─Öp do dodatkowych lanc jest trudny (szczeg├│lnie pianownicy, mo┼╝na kupi─ç w Castoramie, ich marki).Denerwuj─ůcy jest przew├│d elektryczny wykonany z twardej izolacji, podobnie w─ů┼╝ wysokiego ci┼Ťnienia - twardy i ci─Ö┼╝ko go rozwin─ů─ç/nawin─ů─ç (tylko przy spuszczonym ci┼Ťnieniu). Myjka mo┼╝e mie─ç przypad┼éo┼Ť─ç, ┼╝e po kt├│rym┼Ť uruchomieniu nie b─Ödzie reakcji na w┼é─ůczanie. Dzieje si─Ö tak dlatego, ┼╝e zaw├│r STOP wy┼é─ůczaj─ůcy myjke po puszczeniu spustu pistoletu potrafi si─Ö zablokowa─ç. Blokuje si─Ö je┼Ťli odstawimy myjk─Ö na d┼éu┼╝ej nie spuszczaj─ůc ci┼Ťnienia. Na sam koniec przed odstawieniem warto nacisn─ů─ç przycisk spustu aby ci┼Ťnienie z uk┼éadu zesz┼éo. Generalnie POLECAM.
    • piotr 2013.03.27 15:26:51
      bardzo fajna myjka za super kask─Ö
    • Miko 2013.04.06 10:10:29
      Kupi┼éem myjk─Ö Parkside PHD 150 A1. Po drugim u┼╝yciu ci┼Ťnienie rozsadzi┼éo pistolet przy wylocie. Nigdzie nie mo┼╝na takiego pistoletu kupi─ç i myjka stoi bezczynnie. Bardzo doradzam zakup. Brak czesci zamiennych. Do dotyczy wi─Ökszo┼Ťci narz─Ödzi zakupionych w LIDL.
    • Miko 2013.04.06 10:10:31
      Kupi┼éem myjk─Ö Parkside PHD 150 A1. Po drugim u┼╝yciu ci┼Ťnienie rozsadzi┼éo pistolet przy wylocie. Nigdzie nie mo┼╝na takiego pistoletu kupi─ç i myjka stoi bezczynnie. Bardzo doradzam zakup. Brak czesci zamiennych. Do dotyczy wi─Ökszo┼Ťci narz─Ödzi zakupionych w LIDL.
    • Slawny 2013.04.07 15:22:54
      Witam Kupi┼éem PHD150A1 powystawow─ů z niemieckiego lidla za350pln Pierwsze co zrobilem to zdemontowalem ten smieszny b─Öben do nawijania weza moze i ladnie sie prezentuje na zdjeciu ale rozwijanie i zwijanie zajelo mi wiecej czasu niz umycie dw├│ch samochod├│w poza tym po rozwinieciu robi sie sprezyna porazka Reszta bylem mile zaskoczony cisnienie wystarczajace niema co szalec kostke brukowa samoch├│d wyczyscila super ,kupilem fajny koncentrat i bajka przynajmniej nie musz─Ö sie martwic o czas jak na myjni i o sama myjke dla mnie wystarczajaca Dobrze ze takie produkuja bo to konkurencja dla innych markowych firm a co sie z tym wiaze dbanie o klienta za taka kase na trzy chocby lata POLECAM!!!
    • oli 2013.04.15 13:56:08
      Kupi┼éem tak─ů myjk─Ö 2 lata temu jako now─ů i tak samo jak koledze rozsadzi┼éo pistolet ale poradzi┼éem sobie tak,┼╝e wymieni┼éem z ko┼äc├│wkami i oczywi┼Ťcie nowe ┼é─ůcze gwintu dorobi┼éem. A w tym roku szczeli┼é w─ů┼╝ i tak... si─Ö m─Öcz─Ö z myjk─ů (ma┼éo kasy i wydatki) Pozdrawiam
    • MirekK 2013.05.02 11:46:46
      Odradzam kupna myjki PARKSIDE PHD 150 A. W ubieg┼éym roku po kr├│tkim u┼╝ytkowaniu rozsadzi┼éo u nasady pistolet. Po d┼éugim poszukiwaniu (cz─Ö┼Ťci zamienne trudne do zdobycia) uda┼éo mi si─Ö kupi─ç pistolet. Po uruchomieniu w pompie zrobi┼é si─Ö otworek i woda ucieka bokiem. Pompa prawie nie u┼╝ywane a problem├│w wiele. Dam sobie z ni─ů spok├│j i kupi─Ö Karchera.
    • Tomek 2013.05.14 18:03:03
      Jak uruchomi─ç pianownice t─ů wbudowan─ů?
    • Tomek 2013.05.14 18:03:32
      Jak uruchomi─ç pianownice t─ů wbudowan─ů?
    • 2013.05.14 22:19:33
      Wlasnie kupilem taka myjke i mam problem z pianownica.kupilem plyn do myjek w obi i nie ma piany moze ktos wie jak sie to uruchamia
    • Slawny 2013.06.03 22:26:30
      Ta myjka nie ma pianownicy musisz zmniejszyc cisnienie pociagajac za dysze od siebiei wtedy miesza plyn z woda
    • Tonic 2014.06.06 11:45:31
      Niestety jestem w klubie os├│b, kt├│rym rozsadzi┼éo pistolet po kilku u┼╝yciach. Twarde p─Ökaj─ůce przewody. Og├│lnie nie warta zakupu. Pozdrawiam
    • Koga123 2014.07.21 14:08:01
      Parkside phd150 zakupiona rok temu. Wymieni┼éem ju┼╝ wszystko co mo┼╝liwe, pistolet, obie lance + pianownic─Ö. Teraz co┼Ť sie zacz─Ö┼éo si─Ö dzia─ç z sam─ů pomp─ů. ODRADZAM "wszytko" inne byle nie Parkside. Pozdrawiam
    • Bolo 2014.07.30 11:32:02
      To co nie ma gwarancji ┼╝eby wymienili pistolet?
    • dim79 2016.02.06 19:01:07
      A mam takie pytanie czy idzie w tej myjce zamontowac filtr na przylaczu wody? Pytam z tego wzgledu gdyz w mojej ostatniej myjce mialem tainstalowany filtr. dzialala jakies 15 lat nieatety lanca nie wytrzymala.
    • Oleg 2016.03.02 14:34:24
      Odradzam kupna myjki PARKSIDE PHD 150D, ┼╝adnej prawdy o ci┼Ťnieniu max na 150 bar├│w, ledwo ledwo zrywa zaschni─Öty brud z kostki, mycie betonu z mchu..mo┼╝liwe ale na minut─Ö 10 cm....wody idzie multum. Dodatkowo moj model mia┼é wade typu nastepuj─ůcego - po wyci─ůgnieciu wtyczki z gniazdka, jak sie z┼éapa┼éo d┼éoni─ů za bolce wtyczki, kopa┼éo takim pradem, ┼╝e ja cie... zmierzy┼éem miernikim 272 V! zrobilem foto, dolaczylem opis + rachunek i odda┼éem do Lidla. po miesiacu dosta┼éem zwrot kasy, teraz do┼éo┼╝e 500 i mam Karchera k5 z castoramy
    • M8X 2016.08.06 17:57:59
      U mnie w tej myjce z lidla, już po gwarancji rozleciał się taki mały tryb na osi silnika. Nie do naprawienia, nie polecam.

    Nick:

    TreŠ:

    Przegladaj

     Gazetki  Marki