Opinie o produktach z Lidla

Narzędzia Powerfix, Parkside i Florabest - do warszatu i ogrodowe - opinie

Myjka ciśnieniowa PHD 150 A1.
Narzędzia Parkside są najczęściej dostatecznej jakości, a ich cena jest odpowiednia do jakości. Podobne produkty są dostępne na rynku w podobnych cenach (choć są pod innymi markami). Tutaj myjka ciśnieniowa PHD 150 A1 Narzędzia Parkside są najczęściej dostatecznej jakości, a ich cena jest odpowiednia ...

Zobacz równieź

  • Narzędzia Powerfix, Parkside i Florabest - do warszatu i ogrodowe - opinie
  • Opinie o przewodach rozruchowych z Lidla (do samochodu)
  • Narzędzia pneumatyczne z Lidla
  • Botki jak śniegowce i moda damska
  • Opinie o różnych produktach z Lidla
  • Kask, buty rowerowe SPD, akcesoria na rower Lidl
  • Baleriny i trampki z Lidla


  • Forum: komentarze i opinie

    • kuba 2011.06.05 22:13:11
      ciekawe kiedy bd dostepna
    • Domelo 2012.10.19 22:08:07
      Posiadam tą myjkę z 3 ręki, kupiłem ją jako powystawową na Allegro. Nawaliła po 6mc użytkowania (może byłą używania, albo po serwisowa). Zmieliło na wióry łożysko. Rozebrałem ten sprzęt i byłem mile zaskoczony jakością pompy, silnika i ogólnie całokształtem (pomimo defektu).Dzięki bezpiecznikowi uratował się silnik, który nagle stanął przez zablokowane łożysko.Wymiana łożyska 20zł, smarowanie i myjka daje lepsze ciśnienie niż jak ją kupiłem. Ale nie o tym miało być. Jakościowo można porównać do myjek Karcher w cenie 600-700zł. Ciśnienie podobne, dostęp do dodatkowych lanc jest trudny (szczególnie pianownicy, można kupić w Castoramie, ich marki).Denerwujący jest przewód elektryczny wykonany z twardej izolacji, podobnie wąż wysokiego ciśnienia - twardy i ciężko go rozwinąć/nawinąć (tylko przy spuszczonym ciśnieniu). Myjka może mieć przypadłość, że po którymś uruchomieniu nie będzie reakcji na włączanie. Dzieje się tak dlatego, że zawór STOP wyłączający myjke po puszczeniu spustu pistoletu potrafi się zablokować. Blokuje się jeśli odstawimy myjkę na dłużej nie spuszczając ciśnienia. Na sam koniec przed odstawieniem warto nacisnąć przycisk spustu aby ciśnienie z układu zeszło. Generalnie POLECAM.
    • piotr 2013.03.27 15:26:51
      bardzo fajna myjka za super kaskę
    • Miko 2013.04.06 10:10:29
      Kupiłem myjkę Parkside PHD 150 A1. Po drugim użyciu ciśnienie rozsadziło pistolet przy wylocie. Nigdzie nie można takiego pistoletu kupić i myjka stoi bezczynnie. Bardzo doradzam zakup. Brak czesci zamiennych. Do dotyczy większości narzędzi zakupionych w LIDL.
    • Miko 2013.04.06 10:10:31
      Kupiłem myjkę Parkside PHD 150 A1. Po drugim użyciu ciśnienie rozsadziło pistolet przy wylocie. Nigdzie nie można takiego pistoletu kupić i myjka stoi bezczynnie. Bardzo doradzam zakup. Brak czesci zamiennych. Do dotyczy większości narzędzi zakupionych w LIDL.
    • Slawny 2013.04.07 15:22:54
      Witam Kupiłem PHD150A1 powystawową z niemieckiego lidla za350pln Pierwsze co zrobilem to zdemontowalem ten smieszny bęben do nawijania weza moze i ladnie sie prezentuje na zdjeciu ale rozwijanie i zwijanie zajelo mi wiecej czasu niz umycie dwóch samochodów poza tym po rozwinieciu robi sie sprezyna porazka Reszta bylem mile zaskoczony cisnienie wystarczajace niema co szalec kostke brukowa samochód wyczyscila super ,kupilem fajny koncentrat i bajka przynajmniej nie muszę sie martwic o czas jak na myjni i o sama myjke dla mnie wystarczajaca Dobrze ze takie produkuja bo to konkurencja dla innych markowych firm a co sie z tym wiaze dbanie o klienta za taka kase na trzy chocby lata POLECAM!!!
    • oli 2013.04.15 13:56:08
      Kupiłem taką myjkę 2 lata temu jako nową i tak samo jak koledze rozsadziło pistolet ale poradziłem sobie tak,że wymieniłem z końcówkami i oczywiście nowe łącze gwintu dorobiłem. A w tym roku szczelił wąż i tak... się męczę z myjką (mało kasy i wydatki) Pozdrawiam
    • MirekK 2013.05.02 11:46:46
      Odradzam kupna myjki PARKSIDE PHD 150 A. W ubiegłym roku po krótkim użytkowaniu rozsadziło u nasady pistolet. Po długim poszukiwaniu (części zamienne trudne do zdobycia) udało mi się kupić pistolet. Po uruchomieniu w pompie zrobił się otworek i woda ucieka bokiem. Pompa prawie nie używane a problemów wiele. Dam sobie z nią spokój i kupię Karchera.
    • Tomek 2013.05.14 18:03:03
      Jak uruchomić pianownice tą wbudowaną?
    • Tomek 2013.05.14 18:03:32
      Jak uruchomić pianownice tą wbudowaną?
    • 2013.05.14 22:19:33
      Wlasnie kupilem taka myjke i mam problem z pianownica.kupilem plyn do myjek w obi i nie ma piany moze ktos wie jak sie to uruchamia
    • Slawny 2013.06.03 22:26:30
      Ta myjka nie ma pianownicy musisz zmniejszyc cisnienie pociagajac za dysze od siebiei wtedy miesza plyn z woda

    Nick:

    Treść:

    Przegladaj

     Gazetki  Marki