Warsztat, narzędzia - inne produkty z tej kategorii w gazetkach Lidl
Reklamy
Forum: komentarze i opinie
a wie ktoś z czego robią ten chleb ? czy są w nim polepszacze ?
Nie wiem czy są, ale pieczywo jest super
Bułki i chleby z lidla na drugi dzień są twarde jak kamień! Niestety akurat pieczywa nie polecam, natomiast w konkurencyjnym sklepie są bułki Tipp po 17 groszy za sztukę, cieplutkę, po prostu rozkosz.
No to chyba nie jadleś pieczywa z lidla! Wyroznia go to ze na 2 dzien nadal jest smaczne. Jak tipp z reala za 17gr moze byc jadalny a co dopiero wzbudzac rozkosz?!? Idiota.
Potwierdzam, pieczywo z Lidla jest dobre świeże i ciepłe, ale po paru godzinach robi się podeszwa i kamień...
Praktycznie każde pieczywo wypiekane w marketach, jak Lidl, Intermarche albo Carrefour, jest z ciasta mrożonego wytwarzanego przemysłowo m.in. w Rumunii. Zawartość to m.in. E 282, E 471, E 300, E 472e. O reszcie nie wspominam.
K, coś ci się chyba pomieszały te bułki. Przecież pieczywo z lidla drugiego dnia jest świeże, a chleb słonecznikowy, to nawet po 3-4 dniach można zjeść z przyjemnością. Nie sugerujcie się niektórymi bzdurami, tylko marsz do Lidla po pieczywo. :)
Uważam chlebek wiejski z Lidla( mimo wysokiej ceny) za wyjątkowo smaczny i zdrowy.
podgrzewają wcześniej przygotowane przez piekarnie pieczywo... Super pieczywo jest jeśli robione za zakwasie. Te ma i składniki E i
Te chleby nie są wypiekane tylko odmrażane. Nie mówię że są złe ale każdy powinien mieć tą świadomość.
1