Opinie o produktach z Lidla

Opinie o różnych produktach z Lidla

Zdjęcia żarówek Ultimate Speed +50%
z tej gazetki

Żarówki Ultimate Speed +50% H4 i H7 kosztują 20PLN za parę, ...
Żarówki Ultimate Speed +50% H4 i H7 kosztują 20PLN za parę, ...
Żarówki Ultimate Speed
Napis na żarówce 12634 Germany 12V 60/55W H4 light distribution ...
Napis na żarówce 12634 Germany 12V 60/55W H4 light distribution ...
Żarówki H4
Żarówki. Czy to Osram? Odp są tao żarówki Watan
Żarówki. Czy to Osram? Odp są tao żarówki Watan
Czy ktoś kupił żarówki Ultimate Speed


Forum: komentarze i opinie

  • AutoDoktor 2011.08.03 g. 23:14
    No ja kupiłem :) Są to żarówki Tesla produkowane w fabryce Osram'a. Na początku trochę żałowałem... założyłem i na oko w cale nie świecą mocniej - to było w dzień. Po zmroku wjechałem do garażu i faktycznie, świecą mocniej a ich światło jest chyba trochę bielsze w porównaniu do zwykłych.
  • GOŚĆ 2011.10.11 g. 11:04
    Jestem klijentką LIDLA chyba od zawsze i wysoko cenie sobie tam dokonywane zakupy ale DLACZEGO???? NIGDY nie było koszul męskich w rozmioarach 49/50 ; 50/51 ; 51/52???????/ to naprawde rozmiary dla normalnych prawdziwych facetów wogóle cięzko jest kupic koszule w tych rozmiarach a ja najlepiej wiem ile osób takich poszukuje.Gdyby cud sie zdażył sama kupiłabym po kilkaz kazdej dostawy bo cóz mój mężczyzna chodzi na codzien pod krawatem i co ma zrobić inne rozmiary w Lidlu w Realu zalegaja półki a poszukiwanych brak ,nie moge zrozumiec dlaczego producenci uparli sie robić małe które bardzo powoli schodzą /obserwuje to bo czesto sprawdzam licząc na cud/, a nie te których klijenci poszukuja, pozdrawiam.
  • nanunana 2011.10.30 g. 10:43
    Kupiłam w Lidl-u ręczniki frotte Miomare 100% bawełny (reklamowane były w gazetce, błękitne i białe-wyhaftowane na nich muszelki). Prałam je już wielokrotnie w różnych temperaturach wody, łącznie z wygotowaniem.Nic nie pomogło na sypiący się z nich, bez końca, PYŁ!!!Cała łazienka jest zakurzona jasnym meszkiem, a na wycieranym ciele pozostają kłaki, które czepiają się wszędzie, także na rzęsy a potem wchodzą do oczu! Jedna wielka porażka z dokonaniem tego zakupu! Paragon z Lidl-a, został wyrzucony, bo nie spodziewałam się takiego bubla,czym odcięłam sobie możliwość reklamacji tego wadliwego towaru. I teraz mogę WYRZUCIĆ TE RĘCZNIKI....( wszystkie 6 szt.!!!), bo nawet do wycierania podłogi się nie nadają. Lidl jest tani i do bani!
  • wojtas 2011.11.10 g. 22:45
    Kupiłem dziś kuchenny robot wielofunkcyjny Silvercrest. Przy próbie montażu ułamał się malutki plastikowy zaczep, na którym trzyma się krajalnica. Króciutki element o grubości 1mm mocuje wymienny przyrząd z wirującymi stalowymi tarczami. Porażający brak wyobraźni konstruktora. Aby oszczędzić półgrosza na kosztach produkcji odchudził zaczep a 5 gram plastiku. W ten sposób fajnie pomyślany produkt za 300 zł staje się bublem.
  • majkaf 24.11.11 godz. 15:08 2011.11.24 g. 15:15
    Kupiłam dzwonek do drzwi sterowany radiowo. Po dwóch dniach od zamontowania przestał dzwonić. Instrukcja zaleca wyjęcie baterii z nadajnika i odbiornika ( tu bezproblemowo ), natomiast z nadajnika to "wyższa szkoła jazdy". Skończyło się jak u wojtasa - ułamaniem plastikowego zaczepu i kawałka podstawy, do której mocuje się nadajnik. Wielkie gratulacje dla projektanta. Poza wymianą baterii, zachodzić może konieczność jej wyjęcia w celu resetowania urządzenia. U mnie będzie to niemożliwe. Sąsiad urządzenie skleił, bo bez zaczepu odpadało. Jak ponownie przestanie dzwonić, trzeba go będzie wyrzucić. Szkoda tylko pieniędzy. Przed przykręceniem nadajnika do ściany sprawdzałam możliwość wymiany baterii i było ok! Projektant nie pomyślał, że nie będzie to takie proste po przykręceniu. Podstawa z górą tak się zakleszczyła, że jeden zaczep puścił a drugi trzymał, gdyż róg podstawy przykręconej do ściany nie chciał wyjść z obudowy, gdzie zresztą po odłamaniu pozostał. Nie dawał się usunąć nawet po podważaniu. Zupełnie jakby był sklejony. Nie dziwne więc, że drugi zaczep odłamał się. Proponuję dodać do dzwonka określenie " jednorazowy "
  • Biorgul 2012.05.26 g. 15:51
    Dwa lata temu kupilem klawiature z mysza firmy Silvercrest, wszystko ok, ale wedlug waszego mniemania musze nazekac,z e jeszcze dziala i nawet z niej pisze, aczkolwiek mysz juz nie, po setkach upadkow lub dwuletnim uzywaniu poprostu przestal dzialac lewy przycis, ale i tak sprzet oceniam na 10+. Lild ma dobre produkty, wiekszosc prodoktow Parkside produkowane jest przez Einhell a wiadomo ze to boczna firma Bosch. Kamera wodoodporna za 100 funtow, posiada full HD i za 100 funa nie mozna wymagac niewadomo czego. Dobre jest i tyle.
  • AgaLena 2012.06.25 g. 21:41
    Kupiłam dziś w Lidlu tarkę wielofunkcyjną firmy Ernesto, gdyby nie ostrza nadawała by się na zabawkę dla dzieci, ładnie wygląda i nic więcej bo to po prostu nic nie trze, to rozrywa na jakieś nierówne, poszarpane kawałki no chyba że produkt był i tu z góry przepraszam dla osób niewidzących bo one i tak nie zobaczą co stało się z produktem w czasie tego czegoś, chcecie z ludzi zrobić idiotów? ! Bubel, chłam. lipa, że też się ludzie nie wstydzą wypuszczać na rynek takie badziewie. mam ochotę zanieść im to i rzucić na kasę i nawet niech mi nie zwracają bo pewnie by nie zwrócili WSTYD! ludziska nie kupujcie tego!
  • Kejt 2012.11.30 g. 11:32
    Nanunana - moze trafilas na jakas wadliwa partie ? Dla mnie to najlepsze reczniki jakie ostatnimi laty kupilam, mam 1 duzy i 2 male i zadnych opisanych przez Ciebie problemow nie doswiadczylam wrecz przeciwnie, sa super
  • 2013.04.03 g. 17:02
    Niepokoiła mnie różnica jakości pomiędzy produktami marki Pikok i Pilos - sądziłem że Pilos to marka producenta Łowickiego a Pikok ma jednego producenta, ale właśnie natrafiłem na artykuł na gazeta.pl Artykuł który trochę wnosi w kwestii różnic jakości produktów tej samej marki: http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/56,124630,13654758,Kupujesz_w_Lidlu__Sprawdzilismy__kto_dla_nich_produkuje.html Jest nawet zdanie o fanlidla.pl
  • beti 2014.02.15 g. 09:35
    od 13 lutego nowa gazetka w niej fototapeta ,no więc zobaczmy-jedziemy 15 z rana niestety towaru w Grodzisku Mazowieckim już brak-ciekawi mnie czy po 2 szt na sklep wrzucacie,bo szału na fototapety to raczej nie ma,żeby towaru po 2 dniach w sklepie brakło,polećmy tym tropem dalej ,ciekawe czy teraz mam objeździć pół Warszawy żeby zobaczyć czy w którymś sklepie jest dostępny produkt?-paranoja.......
  • marek 2014.05.21 g. 13:22
    Kupiłem w Lidlu szafę tekstylną Ordex. Totalny bubel nie do złożenia. Konstrukcja z rurek metalowych jest ok ale łaczniki do ich montażu są z bardzo kruchego plastyku. Pękają podczas montażu. Ostatecznie szay nie udało sie złożyć, pozostała za to duża ilość kawałków popękanych łączników. Łączniki powinny być z elastycznego materiału, tzw "słoniny" a nie z kruchego polistyrolu. Ciekaw jestem, czy komukolwiek udało się złożyć ten bubel bez strat. Wykonawca w Chinach narobił obciachu niemieckiej firmie Ordex i Lidlowi też. Napewno nigdy już nie kupię żadnych Ordexów.
  • jeremki 2016.01.25 g. 21:34
    Żarówki LED w LIDLu: LIVARNO JEST OK. W dniach od 25 stycznia 2016 Lidl oferuje żarówki o mocach 1,2 W ?!! Z matematyki wynika że to blef. Pobór prądu 57 mA czyli dwukrotnie więcej niż 3 W Livarno ??? Sprawdziłem watomierzem : Livarno 3W zużywa 3,5W natomiast reklamowany bubel 1,2W w rzeczywistości zużywa 7,7W !!!! Próba zwrotu nieodpakowanej żarówki w Lidlu niemożliwa bo przy kasie wisi regulamin napisany małymi literkami o braku takiej możliwości. Sprawa dla rzecznika konsumenta z powodu niezgodności oferowanego produktu z rzeczywistością. Lubię robić zakupy w Lidlu i czuję się zawiedziony
  • ryszard 2016.02.20 g. 21:25
    W grudniu 2015 kupiłem szklany czajnik z podświetleniem led.Zalety-fajny desing,dobra cena.Wady- bardzo słaby filtr antywapienny,czajnik był bardzo głośny,po dwóch miesiącach odpadł dekiel zamykający czajnik.Nie polecam tego produktu!!!!
  • re 2016.11.12 g. 17:08
    Chleb pszenno - żytni na drugi dzień widoczne ślady pleśni patrzcie jak smarujecie .
  • Dorota 2017.02.06 g. 20:25
    Drzem jagodowy kosztuje około 7 zł w smaku nie ma nic wspólnego z jagodami Mało tego nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek owocami to jakiś żart ! Zwykle słodkie coś!!!!!😠jestem rozczarowana 😢
  • Dariusz 2017.09.16 g. 10:38
    Witam moim zdaniem Biedronka powinna Lidla podać do sądu o to, że bezczelnie wykorzystali Świeżaki i jeszcze nazwali je Lidlaki normalnie masakra zrzynają jak tylko można...czy nie ma tam w Lidlu osoby która wymyśli cos innego???
  • atos 2017.09.19 g. 09:13
    Kilka miesięcy temu okupiłam się w Lidlu na przeróżne produkty głównie mleczne, wg mnie wszystkie oprócz jogurtu naturalnego i masła ekstra są nie dobre, MASAKRYCZNIE przesłodzone deserki i ciastka, smak nie wiadomo jaki, dokładnie jak Pani wyżej napisała o dżemie sam słodki lep..., oczywiście można wybrać coś ok jak marynowany seler czy sok 100% z owoców, ale jakością nie są lepsze od polskich marek, związku z czym rzadko coś tam kupię.
  • lidlBochnia 2017.09.26 g. 12:30
    Kupiłem wyciskarkę do czosnku Ernesto. Z wyglądu porządna i solidna, przetrwała jedynie kilka główek czosnku i pękła. Sklep nie przyjął reklamacji, bo producent takiej nie udziela. Oni sami też nie poczuwają się do winy, że sprzedają taki szajs.
  • Dariusz 2017.10.28 g. 20:09
    Witam chciałem pogratulować sztabowi reklamy Lidla, że dali reklamy na koszulkach piłkarzy ręcznych Francji...przegrali dzisiaj a Norwegią 26 do 30...świetna reklama bravoooo!!!!
  • Ewa 2017.12.16 g. 21:12
    Kupilam kaszanke z watrobka 2017.12.16 data waznosci 20.12.2017 a smierdziala produkt nie do spozycia. Gdansk ul. Chrobrego. Prawdziwy skandal
  • wiesiek 2018.10.19 g. 18:28
    kupiłem ja i mój syn wyciskacz do czosnku .Tak ja jak i mój syn długo się nie pocieszył.oczywiśćie FIRMY ERNESTO a taki był ładny i tylko ładny.mam bowiem 30 sto letni Z PRL - U i nie jest ładny ale sprawny.Jak można handlować takim badziewiem.DZIADOSTWO NIE FIRMA.
  • darek 2018.11.16 g. 10:25
    Mortadela z truflami deluxe - nie kupować ! Smierdzi gazem ziemnym w całej lodówce. Produkt niejadalny.
  • Ajm 2018.11.27 g. 22:20
    Właśnie trafiłem na tę stronę, chcąc skomentować to co znajduje się w opakowaniu pod nazwą "Mortadela z truflami DELUXE". Produkt niejadalny, śmierdzi na cały dom, po spróbowaniu przez kilka godzin nie da się pozbyć wstrętnego posmaku. Nie polecam!

Nick:

Treść:

Przegladaj

 Gazetki  Marki