Opinie o produktach z Lidla

Alkohole w Lidlu

Whiskey Western Gold.
Whiskey Western Gold w cenie 34,99PLN jest przyzwoite. Z kolei na prawo od Westerna stoi butelka Queen Margot Scotch Whisky w cenie 32,29PLN lun 29,00PLN za 0,7L Whiskey Western Gold w cenie 34,99PLN jest przyzwoite. Z kolei na prawo od Westerna ...

Zobacz również

  • Alkohole w Lidlu
  • Opinie o przewodach rozruchowych z Lidla (do samochodu)
  • Narzędzia pneumatyczne z Lidla
  • Botki jak śniegowce i moda damska
  • Opinie o różnych produktach z Lidla
  • Kask, buty rowerowe SPD, akcesoria na rower Lidl
  • Baleriny i trampki z Lidla


  • Forum: komentarze i opinie

    • mmx 2012.06.19 19:53:22
      jak z jakością tych Whiskey ? i która lepsza ?
    • Sylvek 2012.07.10 17:30:28
      Zależy jaką lubisz bo western gold to burbon (amerykańska whiskey z kukurydzy) a queen margot to szkocka więc będzie smakować inaczej. Ja preferuję burbony i piłem Western Golda (bardzo przyzwoity jak za tą kasę) - jest to raczej podróba Jima Beama co można od razu stwierdzić po wyglądzie. Oczywiście tak dobry jak Jim nie jest (leżakowanie krótsze, kolorek podrabiany i butelkowany w Niemczech) ale jak nie chcesz wydawać 62zł na Jima to Western Gold powinien Ci wystarczyć bo stosunek cena/jakość jest w tym przypadku ok.
    • karol 2012.08.06 14:47:49
      Margot bardzo dobry stosunek jakości do ceny, w smaku podobna do czerownego Johnnie Walker'a
    • Paweł 2012.12.29 03:32:15
      Dla mnie WG to zwykły syf i nie będę go pił nawet gdy będzie po 10 zł. Ta sama butelka w niemieckim Lidlu kosztuje 6 euro .
    • LudzkiLuk 2012.12.30 12:34:47
      Western Gold jest zajebista jak na tą cene. POLECAM
    • LudzkiLuk 2012.12.30 12:35:26
      A jak by był po 10zł to bym całego tira kupił:D
    • SMAK 2012.12.31 12:29:16
      hehehe
    • Fanlidla 2012.12.31 19:53:27
      Western Gold jest dobre, nie narzekajcie. Z colą jest ok, szkoda droższych wiski do coli. A mało kto jest smakoszem aby Whiskey pić na ciepło, z wodą.
    • Janek 2013.01.17 12:40:02
      Western Gold pyszne do coli. Naprawde szkoda wydawać kasę. Wielu ludzi uradowanych ze pije Jacka danielsa i mieszaja z napojem i wychodzi im to samo tyle ze kasy w bloto wiecej. Pozdrawiam pijących tej świetny trunek :)
    • Adam 2013.04.03 08:50:43
      Ahh Quenn Margot doskonala wiskey, podczas niedawnych etapowych regat przez 9 dni wieczorowa pora na jachcie lalo sie tylko to :D - z cola idealna :) nawet z Freewayem :P
    • pawel_anglia 2013.05.05 00:04:36
      Hej witam bourbon wymiata nie ma co narzekac w UK w Lidlu kosztuje 2x więcej ok £ 12
    • Tomek 2013.10.05 00:08:13
      Wczoraj kupiłem Western Gold - nie smakuje mi, to wolę już Grant'sa czy Willusia Lawsona. Osobiście lubię Red Stag-a.
    • Kuzyn 2013.10.29 22:39:33
      Western dobrze smakuje. Piję na czysto, bez lodu i zabijaczy smaku.
    • Sebek 2013.10.30 19:18:39
      Szkoda, że wiele osób nie widzi jednej, podstawowej rzeczy, o której wiele osób tutaj pisze. Drink. Western z Colą, lub 7UP jest po prostu wyborne. Nie jedno Whisky piłem i naprawdę mija się z celem kupowanie czegoś droższego, nawet Grantsa do drinka. Byłem naprawde zdziwiony. W kryteriach budżetowego alkoholu jest to absolutnie numer jeden jak dla mnie. Aha i jeszcze jedna rzecz. To nie jest burbon. Jedyny burbon jest produkowany w hrabstwie burbon w U.S. Zwróćcie uwagę dokładnie co tam jest napisane ;)
    • niedziwne 2013.10.31 20:32:29
      WG jest mega na cholere kupowac cos dozszego jesli i tak miesza sie z COLA BADZ spritem:D 0.7 sprite lód i eja maga zdrowko!
    • jas 2014.01.21 18:58:51
      WG jest naprawde spoko,w tej cenie ciezko o lepsza flaszke :) Jak dalem z cola kumplowi, co non stop kupuje jacka danielsa, to od razu zapytal czy to nie jest wlasnie jack. Zrobil wielkie oczy jak uslyszal, ze to WG z lidla :D ale smakowalo mu :D Z colą nie ma różnicy między super drogą i super tanią whisky, no może oprócz padaki z tesco :P
    • Rob 2014.01.31 20:45:45
      Picie whisky z colą, z lodem itp to jest typowa polska wiocha
    • swoje wiem 2014.02.06 21:03:49
      Jeśli pijecie z cola i innymi dodatkami, to naprawdę jest obojętne, co wlejecie jako whisky. jeśli do picia na czysto, to najlepiej cenowo wygląda aktualnie William Lawson`s. Pijąc blendy trzeba pamiętać, żeby dodawać wodę, by osłabić ich moc do około 35%, wtedy whisky bardzo łagodnieje w smaku i nie trzeba jej niczym brudzić. Polecam pokrzywienie się na początku, by móc później poczuć prawdziwe smaki tego trunku. A jest ich wiele, sam WL to mieszanka ok 40 różnych odmian whisky, co ważne mają ok 5-7 lat. Zdrówko! :)
    • fan westerna 2015.03.10 14:58:03
      Czy wiadomo, dlaczego nie ma już westerna w lidlu ? czy jeszcze kiedyś bedzie ?
    • no nie 2017.10.23 09:48:30
      polecam. Najlepszy stosunek jakości do ceny. JD się nie umywa. Old Smugler, który jest w podobnej cenie też jest słabszy.
    • mafen 2018.01.12 17:59:01
      11 01 2018 KUPILEM Wesrern Gold w Lidlu w Chozrowie ochyda tak jak bym pil czysta Polska wode .Zadnego smaku ani koloru Burbon Whiskey .Czuje sie oszukany.
    • mafen 2018.01.12 18:02:40
      Ciekawe co na to licjenodawca
    • Aly 2019.03.17 08:38:06
      Hello there, My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at fanlidla.pl promoted as a resource on our blog alychidesign.com ? We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well . If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know. Thanks, Aly

    Nick:

    Treść:

    Przegladaj

     Gazetki  Marki