Opinie o produktach z Lidla

Artykuły spożywcze - opinie o produktach z Lidla

Lidl pieczywo.
Pieczywo z Lidla - Lidl modernizuje sklepy i po remoncie pojawia się często piec do pieczywa wtedy można kupić świeże pieczywo. Świetny pomysł, bo np Chleb Drwalski jest rewelacyjny i specjalnie jeździmy po ten chlebek. Dobre są też ciabaty, croissanty. Bułki z pestkami dyni i bagietki. Świetne pieczywo, pełne i ciężkie a nie wydmuszki. Pączki w cenie około złotówki. Pieczywo jest mocnym punktem Lidla. Polecam! Pieczywo z Lidla - Lidl modernizuje sklepy i po remoncie pojawia się często piec ...

Zobacz również

  • Artykuły spożywcze - opinie o produktach z Lidla
  • Opinie o przewodach rozruchowych z Lidla (do samochodu)
  • Narzędzia pneumatyczne z Lidla
  • Botki jak śniegowce i moda damska
  • Opinie o różnych produktach z Lidla
  • Kask, buty rowerowe SPD, akcesoria na rower Lidl
  • Baleriny i trampki z Lidla


  • Forum: komentarze i opinie

    • Kabotyn 2011.07.31 11:36:16
      Prawda! To pieczywo jest mocnym punktem lidla! Polecam!
    • Henio 2011.09.02 15:16:07
      Na Śląsku jest też chleb z piekarni w Rybniku - Boguszowicach. Jeśli tylko jest w Lidlu to właśnie taki chleb kupuję.
    • Lidloman 2011.09.11 11:28:40
      Dla szukajacych dobrego pieczywa, to w zabrzanskiej Biedronce k. Multikina (wiem, wiem konkurencja)jest bardzo dobry wybor produktow z piekarni Czerwionka-Leszczyny. Nie wiem czy jest dostepny w Lidlu.. a odnosnie chleba z Boguszowic - to moge potwierdzic ze rowniez jest bardzo smaczne. Na pewno jest w Lidlu w Piekarach Slaskich.
    • walec78 2011.10.08 10:43:22
      Prawie codziennie po pracy zaglądam do lidla tylko po pieczywko - chlebuś drwalski i bułeczki z pestkami. Nasze polskie piekarnie zeszły już dawno na psy. Bułki są puste w środku, chleb na drugi dzień sypie się pod nożem. W sumie rozumiem, koszty trzeba obniżać do wymagań kupujących - cena za jakość, mniej mąki, mniej drożdży i nadal chleb utrzymuje przyzwoitą cenę, a że jeść tego się nie da...
    • swir 2011.10.24 22:41:15
      a czy ktos wie jaki ma skład ten chleb drwalski ? bo smakuje super ale co w nim jest ?
    • 2012.05.02 20:46:57
      pyszne rogaliki mają
    • 2012.05.02 20:49:13
      Rogaliki są duże i tanie-55gr.,bułki też świetne ale najlepszy to chleb słonecznikowy(zawsze trafiam na ciepły
    • Gosia 2012.05.06 15:20:54
      Ja zawsze rano idę po chrupiący chlebek i bułki, które kosztują 29gr i są pyszne
    • Mariola 2012.05.13 10:58:16
      Kupuję zawsze w Lidl chleb słonecznikowy,jest naprawdę pyszny.
    • marooned 2012.10.01 12:41:22
      Ciekawe dlaczego przy półkach nie ma podanego składu tego wspaniałego pieczywa?
    • Wanda 2012.11.27 12:24:45
      Niestety od dłuższego czasu bułki fitnes są wydmuszkami i niewiele w nich prawdziwego pieczywa. W związku z powyższym składam reklamację i czekam na zmianę produktu.
    • mimi 2013.01.30 17:30:00
      Jem tylko jak jestem zdesperowana. Na co dzien przeraza mnie brak skladu !!!
    • Miecio 2013.01.30 17:45:08
      A w zwyklej piekani nie przeraza cie brak składu?
    • jasiek 2013.03.27 16:50:41
      Gdy jest świeże, jest OK. Jednak bułki na drugi dzień twarde, a chleby też długo nie wytrzymują. Kupujemy raczej na śniadanie niż na kolację.
    • fk87 2013.06.03 10:19:17
      wielka szkoda, że nie ma tego asortymentu, tej oferty w każdym lidlu :( może czas to zmienić... ; ))
    • Goga 2013.10.28 09:40:13
      U nas niedawno pojawił się w Lidlu piec do pieczywa, super pomysł, pieczywo świeże i chrupiące, duży wybór bułeczek z różnymi ziarnami i chlebków, codziennie rano na śiadanko świeże pieczywko :)
    • Elabela21 2014.03.14 21:25:36
      To pieczywo jest koszmarne ! Nie wiem co jest w tych bułkach , ale jeżeli po jednym dniu są całkiem twarde , to co jest nie tak. Normalne, dobre pieczywo trzyma co najmniej kilka dni. A jak się samemu upiecze to i prawie dwa tygodnie można jeść.
    • Piotrek 2014.09.10 16:44:02
      To ściema! Bułki sprzedawae w Lidlu są zamrażane ciekłym azotem i trzymane kilka miesięcy zanim trafią na półki.
    • Aga 2015.05.28 20:07:46
      Pieczywo może jest dobre ale na pewno nie świeże. Są to zamrożone masy które lidl później wypieka
    • Miecio 2015.05.29 08:11:26
      Aga a myślisz że jak robią piekarnie typu Piekarnia Szwajcarska? Wypiekają dokładnie tak samo. Taka jest teraz technologia. Małe piekarnie tak nie robią ale korporacyjne tylko tak - całość ciasta robi się w centrali a w piekarni wypiekają jak na stacji paliw. Zresztą co to zmienia skoro pieczywo w Lidlu jest ok

    Nick:

    Treść:

    Przegladaj

     Gazetki  Marki